INI BUKAN AHLI MLM !

Diri Sendiri

My photo
Feels the wind of change is finally blowing in his direction...happier times ahead !!! .. Behave and Benice

Tuesday, February 8, 2011

Uberseksual ??

Akhirnya , aku telah Google apakah maksud UBERSEKSUAL sebab ada orang panggil aku " LELAKI UBERSEKSUAL " .. aku macam tak percaya je maksud Uberseksual nie , haha ! mari kita baca bersama-sama :)Uberseksual
Mereka menjaga kebersihan diri namun ia bukan pekara utama.Lelaki uberseksual tidak sangup berabis semata-mata mahu menjaga kesihatan kulit dan kuku.Bagi mereka.banyak lagi pekara lain yang penting terutama dari soal kerjaya dan mencari wang.
Jangan cakap mengenai produk kesihatan kulit dan tubuh kepada jejaka uberseksual.Mereka tidak pernah gairah untuk mendapatkan kulit yang licin bak sutera,bagi mereka,lelaki adalah tetap lelaki dan lelaki harus kelihatan seperti lelaki.
Kediaman mereka tetap kemas namun ia akan nampak seperti kediaman bujang.Mereka tidak terpernah terfikir untuk membeli bunga hiasan atau berganti langsir.Cukup sahaja kelihatan kemas dan perabot tersusun dengan baik.
Mereka akan pakai apa sahaja yang disukai dan tidak pernah mengambil tahu mengenai trend terkini dengan membeli bahan rujukan .Gaya lelaki uberseksual ialah mereka akan mendapat gaya dari meranatau atau melihat penampilan lelaki lain,Mana yang berkenan dihati itulah bahan rujukan mereka.
Layan terhadap wanita tetap baik namun cara layanan mereka berbeza dengan kawan lelaki.Lelaki uberseksual akan melayan wanita sebagai seorang wanita dan mempunyai perbezaan dengan cara layanan kawan lelaki mereka.


Sumbangan - Majalah Maskulin

No comments:

Post a Comment

Rahsia kejayaan untuk di kongsi bersama Click Here!