INI BUKAN AHLI MLM !

Diri Sendiri

My photo
Feels the wind of change is finally blowing in his direction...happier times ahead !!! .. Behave and Benice

Tuesday, February 15, 2011

Fall in Lurve With Ruby

Last nite aku tengah-tengah dop sebuk online fb .. aku terbukak la 1 page nie an .. actly aku da lama dop intai page nie .. so bila tengok sekali aku pikir , susah la nak dapat .. beli apatah lagi .. sekarang sume da naik harga , beras , minyak , kos sara hidup , lagi lagi hantaran kahwin .. giler lah ! .. setelah lama di amati , aku pun if pikir if aku usaha , doa maybe aku boleh dapat apatah lagi dengan izin ALLAH SWT .. tapi masalahnya macam tak pe ke ruby nie ??? oke ke ?? aku layak ke ?? peluang untuk dapatkan tue mungkin ada tapi kene usaha lebih la kalau betol-betol nak dapatkan nya kan .. aku try tengok photo , lawa giler kowt .. tapi aku da lama survey kot cuma belum ade rezeki lagi kan .. hari-hari aku survey cuma sejak-sejak nie minat aku macam da melimpah ruah .. tak kenal maka tak cinta , hahaha ! aku rasa aku da minat habis la lah .. dapat konkom aku jaga baik nye , belai , memang macam isteri lah aku jaga .. haha ! angan2 tinggi ..










nampak ?? lawakan .. sure mahalnye lah .. ada rezeki lebih , aku nak beli buat cincin kahwin ke , wt cincin pakai sendiri ke .. orang panggil nie ruby .. ruby nie macam permata , delima la .. so bagi aku ruby nie memang cantik r .. jatuh ati aku ..haha ! aku pun pelik asal .. so aku rasa dengan nekad baru , aku teruskan niat aku untuk ade ruby nie .. doa doa la ye :)

2 comments:

  1. laaaaa....
    yana igt kn ustaz usha ruby mohammad,klo ruby mohammad yana stuju sgt dahh..
    ni x,rupe2nye permata!
    lahhh..
    kecoh la ustaz nihh...
    p la usha ruby mohammad bru betoll...hahaha

    ReplyDelete

Rahsia kejayaan untuk di kongsi bersama Click Here!