INI BUKAN AHLI MLM !

Diri Sendiri

My photo
Feels the wind of change is finally blowing in his direction...happier times ahead !!! .. Behave and Benice

Tuesday, December 14, 2010

Wahai Penduduk Kampung !!!

Tok Ketua ingin berpesan .. Sementara ketiadaan aku di kampung halaman , Malaysia tanah tumpahnya darahku .. Aku akan merantau ke negara jiran kita , Thailand + Cambodia selama beberapa hari dan tidak pasti bila akan pulang .. So selama pemergian aku , aku akan meninggalkan beberapa pesanan

1. handset aku di biarkan terbuka di teratak aku .. Dan sesiapa yang ada masalah atau ketidakpuas hati dengan perangai atau cara aku mengHANDLEkan kampung atau apa sahaja .. Sila lah sms ye , supaya jika aku balik nanti aku akan baca apa sahaja pesanan korang ..

2. Aku harap korang dapat menjaga diri sebaik mungkin , orang putih ade cakap masa zaman penjajahan ke Tanah Melayu , " dont be noty2 okeh !" , hahaha !

3. Aku ingin meminta pertolongan supaya dapat mendoakan keselamatan aku di sana dan selamat pergi dan balik ..

4. Kepada Gadis Kecil MOlek , harap kamu dapat menjaga diri kamu sebaik mungkin .. Segala janji akan dipenuhi dengan izin ALLAH SWT .. Aku berharap semoga kamu dalam keadaan baik-baik sahaja dalam apa jua keadaan dan pesanan akhir think first before wht u gonna do .. if need help , im here , same person , same number , same attitude :) .. wait 4 me !

5. Kepada rakan-rakan seperjuangan , jangan main futsal semasa ketiadaan aku woi ! jeles doe ! hahaha ! Jaga diri korang baik-baik ya .. dan tunggu aku balik , aku nak ajak futsal guna kasut baru , hahahaha ! made in cambodia ! haha !

6.Kepada sesiapa yang ingin cenderahati , haha ! sila berikan nama dan alamat rumah anda di inbox fb sye ya , haha ! dan sape2 nk tny soalan , bole layari ke formspring saya ya :P

Akhir kata ,

Salam 1 malaysia !

:)

2 comments:

  1. wah leh wat pesanan tuh..hoyeh2

    ReplyDelete
  2. wahhh... bley request cenderahati nie...
    hahaha~

    ReplyDelete

Rahsia kejayaan untuk di kongsi bersama Click Here!