INI BUKAN AHLI MLM !

Diri Sendiri

My photo
Feels the wind of change is finally blowing in his direction...happier times ahead !!! .. Behave and Benice

Sunday, December 12, 2010

Perkahwinan Part 1

Part 1

Aktiviti Gotong Royong Rukun Tetangga














Sememangnya amat memenatkan bila tolong-tolong nie .. aku sendiri tak cukup tidur .. haha ! tapi best sebenarnya bila tolong orang mendirikan masjid nie .. bila pulak ye giliran aku ? haha ! Bermula pada hari Khamis , tepat 630 lagi rukun tetangga dah datang mulakan aktiviti gotong royong .. Memasak , mengemas , pasang khemah dan segalanya .. dengan bermodalkan tulang 4 kerat aku menolong walaupun tak cukup tidur .. Yang seronoknya bila kami berkumpul satu taman , riuh di buat nya .. Mana dengan lawak spontan , silap bahan masa nak masak lagi , hahaha ! haru biru di buatnya ,, Petang tue aku terima baju berwarna purple sebagai baju kendarat , yela sebab kami lebih suka bergotong royo
ng daripada panggil catering ..



Malam Berinai






Aktiviti lesung dan inai , haha ! tang tung tang tung alexander .. 1 lorong terkejut sebab engatkan bunyi laki bini bergaduh tapi rupanya bunyi tengah ketuk lesung nak buat inai ,haha ! dan semua yang dah berpangkat mak-mak memakai inai .. aku pelik gak , sape yang nk kawin sekarang nie , mak ke anak nye ? haha ! tapi aku pun join gak .. bukan join buat inai tapi join pakai inai , hahaha ! bile lagi nak merasa kan .. nak tunggu sendiri kawin , lambat lagi .. (full my promise) .. Ketuk inai start pukul 9 , borak-borak , pakai inai , ketawa-ketawa lagi , kul 2 pagi baru nak pakai inai , haha ! biasala bukan senang nak berkumpul ramai-ramai kan ..


Tok Ketua :

-bila la aku dapat merasa nak kawin nie .. nikah la skali .. kang sebut kawin ade yg otak kuning ..haha !
- meriah dan enjoy walaupun penat ..

2 comments:

Rahsia kejayaan untuk di kongsi bersama Click Here!